kawasaki-trio-poljo-sajam-(2)

Upoznajte Kawasaki motocikle na Poljoprivrednom sajmu

Nakon više nego uspešnog debija na Salonu automobila i motocikala u Beogradu, kompanija Trio Motors, kao novi ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser brenda KAWASAKI, predstaviće na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (20.05. – 26.05.2023.) dobar deo game motocikala ovog poznatog japanskog proizvođača.

Posetioci će imati priliku da se bliže upoznaju sa jednim od najpopularnijih supersportskih motocikala današnjice – modelom Ninja ZX-10R, i to u Kawasaki Racing Team ediciji, a uz njega, tu je i “kralj” Adventure Tourer klase – model Versys 1000 SE.

Ljubitelje nešto “pitomijih” Super Sport motocikala obradovaće prisustvo modela Ninja 1000SX i Ninja 650, dok će fanovi Super Naked klase imati priliku da vide jedan od najpopularnijih modela na tržištu – Z 900. I to nije sve, jer i za poštovaoce retro motocikala ima “poslastica” u vidu Z 650 RS modela iz tzv. Modern Classic kategorije.

Svim zainteresovanima za Kawasaki motocikle, prodavci Trio Motorsa biće na raspolaganju da odgovore na sva eventualna pitanja i pomognu ukoliko imaju nekih nedoumica u vezi konkretnih modela. Nakon završetka sajma, možete nas pronaći na adresi Radnička 22, Beograd, gde se nalazi prodajno-servisni centar Kawasaki Trio Motors.

Posetite Trio Motors štand na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, od 20. do 26. maja!

Očekujemo vas!