Ninja ZX-4RR i Eliminator 500 kao glavne zvezde Kawasaki izložbe

Na predstojećem Salonu automobila i motocikala u Beogradu, koji se održava od 21. do 27. marta na Beogradskom sajmu, kompanija Trio Motors, kao ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser brenda KAWASAKI za Srbiju, predstaviće čitavu gamu motocikala, ali i drugih tipova vozila ovog poznatog japanskog proizvođača.

Od preko 15 motocikala koji će biti izloženi na ovogodišnjoj, 16. Motopassion manifestaciji, u Hali 4 Beogradskog sajma, kao glavne zvezde izložbenog prostora svakako treba navesti novi Ninja ZX-4RR, kojem je ovo ujedno i premijerni nastup na domaćem tržištu, baš kao i Eliminator 500 model, koji se vraća na tržište Evrope.

Pored njih, moto premijere su i novi Ninja 500 i Z500 – modeli koji od ove godine nasleđuju dosadašnje Ninja 400 i Z400, te se po prvi put predstavljaju domaćoj publici, i to u najatraktivnijem izdanju.

Iako možda ne spada u premijere, na štandu Kawasaki Trio Motors ove godine će se naći i Ninja 650 iz specijalne edicije Ninja 40th Anniversary, u retro crveno-crnim bojama, kojem će “društvo praviti” prava moto legenda – Kawasaki Ninja GPZ900R, prvi model koji je poneo naziv Ninja, a postao globalno popularan po filmu “Top Gun”.

Pored navedenih zvezda, posetioci će biti u prilici da vide i Ninja model ZX-10R u KRT izdanju, kao i Ninja 1000SX, zatim Vulcan S iz tzv. Urban Cruiser klase, Z 650 RS iz Modern Classic kategorije, Versys 650, 1000 S i 1000 SE Grand Tourer u okviru Adventure Tourer segmenta, kao i Z650 SE i Z900 iz popularne Super Naked klase.

Po prvi put, na sajmu će biti prikazana i druga vozila iz bogatog Kawasaki programa, i to veliki vodeni skuter JetSki Ultra 310 LX koji je najprestižniji model u ponudi ovog japanskog proizvođača, a posetioci će takođe imati priliku da vide i Mule Pro-DX 2-seater iz tzv. Side-x-Side klase offroad vozila na četiri točka.

Na kraju, treba naglasiti da je na neke od izloženih modela, tokom trajanja sajma, Trio Motors je obezbedio i dodatni popust i prateće pogodnosti.

Zato, ne propustite ovogodišnji 16. po redu Motopassion, posetite Kawasaki Trio Motors štand u Hali 4 Beogradskog sajma, od 21. do 27. marta – nećete se pokajati!

Očekujemo vas!