Limitirana edicija Kawasaki Ninja ZX-10RR WSBK

Kawasaki je potvrdio da će se u prodaji uskoro naći specijalna, limitirana edicija supersport motocikla Ninja ZX-10RR posvećena WSBK šampionatu, i to u Kawasaki Racing Team (KRT) bojama.

Motocikl koji je nešto najbliže „mašini“ koju ove godine voze Jonathan Rea i Alex Lowes u Svetskom Superbike šampionatu (WSBK), pripremljen je od strane KRT ogranka u Friedrichsdorfu (Nemačka), a na sebi će pored „nalepnica“ koje poseduje i trkački motocikl, imati i pločicu sa serijskim brojem u okviru edicije.

Takođe, uz svaki isporučeni primerak, ponosni vlasnik će dobiti i poklon u vidu seta koji sadrži laserski graviran motocikl u komadu stakla, u razmeri 1/10, privezak za ključeve, kao i set stikera sa trkačkim brojevima zahvaljujući kojima vlasnik može motocikl da „transformiše“ baš u onaj koji vozi Rea ili Lowes.

Naravno, postoji i jedno veliko „ALI“, a to nije toliko ni pitanje cene, koja je samo oko 3000 evra viša u odnosu na „obični“ ZX-10RR Performance, već zbog činjenice da će biti ponuđen u svega 10 primeraka, i to isključivo na nemačkom tržištu!