TRANSPORT DVOTOČKAŠA

Trio Motors, između ostalog, pruža i uslugu prevoza dvotočkaša (skutera i motocikala), ali i tricikala i kvadova na željenu destinaciju, bilo pojedinačnih primeraka ili do nekoliko motocikala odjednom.

TRANSPORT MOTOCIKALA, TRICIKALA I KVADOVA

Sve veće saobraćajne gužve, visoka cena goriva, ali i poprilična nestašica novih vozila, primorali su mnoge da ozbiljno razmisle o alternativnom rešenju u vidu dvotočkaša, bilo da je reč o skuteru ili velikom motociklu.

Kada svemu ovome pridodamo još i povoljnije vremenske prilike, odnosno znatno blaže jeseni i zime u poslednjih desetak godina, barem na ovim prostorima, jasno je da dvotočkaši više nisu namenjeni samo za ,,letnje avanture”.

NAČIN TRANSPORTA

Naravno, sve je idealno dok je motocikl operativan, međutim, dešava se, baš kao i kod automobila, da zbog nekog problema, vaš dvotočkaš ostane u kvaru. A, možda se, ipak, samo selite iz jednog grada u drugi tokom zimskog perioda, pa kada već transportujete nameštaj, treba pronaći prostor i za motocikl.

Tada je neophodno uslužno angažovati nekoga da vam preveze vaš dvotočkaš na željenu destinaciju. Trio Motors obavlja upravo i te vrste usluga, bilo da se radi o korišćenim motociklima, pa čak i triciklima i kvadovima, ili je reč o potpuno novim “mašinama” koje se još uvek nalaze “spakovane” u kutijama.

U zavisnosti od veličine i težine motocikala, možemo ih transportovati pojedinačno, unutar tovarnog prostora pikap vozila, dok u slučaju većeg broja dvotočkaša (pet komada odjednom), transport obavljamo prikolicom ili kamionom-šlepom koji su opremljeni specijalnim nosačima-držačima za motocikle.

PROFESIONALNO I BEZBEDNO

Prilikom transporta, naš tim naročitu pažnju posvećuje utovaru i istovaru motocikala, jer je to radnja gde je, generalno gledano, najveća mogućnost da dođe do oštećenja vozila, uglavnom usled neadekvatnog i neprofesionalnog rukovanja.

Naravno, od izuzetne je važnosti prilikom transporta motocikl dobro pričvrstiti (“ušpanovati”) kako se ne bi pomerao tokom vožnje i sprečilo bilo kakvo oštećenje. Za to koristimo specijalne trakaste španere koje vezujemo u najmanje četiri tačke, fiksirajući kako prednji, tako i zadnji točak.

Na vama je samo da nas pozovete i dogovorite željenu destinaciju za vaš motocikl, a sve ostale prepustite nama. Naš profesionalni tim učiniće sve da klijent bude više nego zadovoljan, kako uslugom, tako i cenom.