Kawasaki Trio Motors Servis

Kawasaki Trio Motors Servis u potpunosti je posvećen svojim klijentima i uvek se trudi da im pruži maksimalan kvalitet usluge, uz vrhunsku posvećenost detaljima.

KVALITET, PRECIZNOST I POSVEĆENOST DETALJIMA

Bilo da je u pitanju samo pregled motocikla, redovno održavanje ili vanredna intervencija, uvek se možete pouzdati u naše iskusne mehaničare koji će se potruditi da vaš dvotočkaš bude u top formi, praćen kvalitetnim originalnim Kawasaki rezervnim delovima.

Čime se ponosimo – stručno znanje naših zaposlenih

Ni najbolji alati, ni najkvalitetniji delovi ne vrede puno ukoliko ih ne prati vrhunsko tehničko znanje i iskustvo mehaničara – upravo ono čime mogu da se pohvale naši “majstori”. Nema tih Kawasaki tajni u koje nismo pronikli, niti nemogućih misija kada je reč o održavanju i popravci Kawasaki dvotočkaša.

Tečnost koja život znači

,,Srce” vašeg Kawasaki motocikla svakako je motor te je na vama da mu pružite najbolji mogući tretman u vidu redovnih zamena motornog ulja, fabrički propisane gradacije. Čak iako prelazite relativno mali broj kilometara tokom godine, obratite pažnju na preporučene vremenske intervale između zamena motornog ulja.

Kvalitet bez kompromisa

Da biste u potpunosti uživali u vožnji, kompletnu brigu o vašem dvotočkašu prepustite nama. Prilikom redovnog održavanja, ali i vanrednih intervencija, koristimo uvek originalne Kawasaki rezervne delove visokog kvaliteta, kao i fabrički propisano motorno ulje koje obezbeđuje uzornu pouzdanost i dugotrajnost. Time vaš motocikl ostaje ,,svež” i u formi, baš kao i prvog dana, bez obzira na svoje godine i pređene kilometre.

kawasaki Trio Motors brzi servis

Tempo života postao je takav da je vreme postalo izuzetno dragoceno, a svaki gubitak istog teško je nadoknaditi. Imajući to u vidu, Trio Motors izlazi u susret svojim klijentima uslugom brzog servisa gde vi dobijate svoj motocikl nazad u vhunskom stanju. U međuvremenu, imate priliku da se opustite u čekaonici ili u prodajnom salonu pogledate neki novi, eventualno vaš naredni Kawasaki dvotočkaš.

Servis kočnica

Koliko god da je lepo voziti se brzo, najvažnije je, ipak, biti u mogućnosti da se što brže i bezbednije zaustavite. Zbog toga kočnice na vašem motociklu uvek moraju biti u top formi te je to segment kojeg naši mehaničari i najviše i najdetaljnije proveravaju. Vaša bezbednost nama je uvek na prvom mestu!

Servis filtera vazduha

Kao što je za dobre sportske rezultate neophodno pravilno disanje, tako je i za optimalne performanse motora vašeg Kawasaki motocikla važno da može dobro da „diše“. Imajući to u vidu, filter vazduha, iako jedna od najjeftinijih komponenti, igra itekako veliku ulogu u dugotrajnosti i pouzdanosti vašeg dvotočkaša. Naši mehaničari zamenu vrše za svega minut-dva, a novi, originalni filter obezbeđuje da performanse agregata budu onakve kakve i očekujete.

Servis akumulatora

Kako bi vaš motocikl uvek bio spreman za avanture, veoma je važno i da je stanje akumulatora na visokom nivou. Duže stajanje, tokom zimske sezone ili duža pauza između dve vožnje zna da isprazni „bateriju“, i to, po pravilu, baš tada kada vam je motocikl najpotrebniji. Zbog toga naši mehaničari u servisu pažnju posvećuju i stanju akumulatora, a ukoliko on više ne zadovoljava, tada ga i menjaju kako bi vaš Kawasaki uvek bio spreman za novu avanturu.

Kawasaki provera na isteku garancije

Dok je vaš motocikl „pokriven“ garantnim rokom, verovatno spavate znatno mirnije, znajući da Trio Motors brine o vašem dvotočkašu. No, mi smo tu da vam i neposredno pre kraja garantnog roka, besplatno proverimo stanje skutera te na vreme otkrijemo eventualne nepravilnosti i rešimo ih, kako vas one ne bi „sačekale“ nakon što vam istekne garantni period.

Zakažite servis

Molimo popunite kontakt formu ispod.

Neko iz našeg tima će Vas kontaktirati ubrzo nakon što primimo Vašu prijavu.

*Obavezna polja